Новини

Черноморска лига „Спринт“, 3. кръг: Купа „Несебър“ очаква най-добрите

 

 

 

Третият кръг от веригата състезания на шосе за момчета и юноши от календара на Черноморската лига „Спринт“ ще се състои днес в курорта „Слънчев бряг“.

Стартът е в 13 часа пред хотел „Несебър бийч“.

Трасето на критериума по алеите на комплекса е дълго 1.2 км. Момчетата от младшата възраст ще го преминат 6 пъти /7.2 км/, момчетата от старшата възраст – 12 /14.4 км/, а юношите младша възраст – 18 /21.6 км/. Ще има, както винаги, и спринтове за точки, по които ще стане класирането в отделните възрастови групи.

Очаква се на старт да застанат стотина млади бегачи от почти всички колоездачни центрове в страната – Варна, Сливен, Казанлък, Бургас, Добрич, както и от новосъздадените филиали към КК „Несебър“ в Обзор, Марко Търново, Свети Влас и в село Равда.       

Както обикновено, награди от организаторите, от общината и от фирмите спонсори, ще има за най-добрите 10 бегачи в групата на момчетата старша възраст и юношите и за най-добрите шестима при „малките“ момчета.

Да припомним: начело във временното комплексно класиране за голямата награда на холдинга, производител на велосипедите „Спринт“ са: Стилиян Петров /“Сините камъни“, Сливен/ с 12 т. при момчетата от младшата възраст, Даниел Иванов /“Загорец“, Нова Загора/ с 24 т. при по-големите момчета и  Нягол Няголов /Бургас/ също с 24 т. при юношите. Очаква се те да защитават водещите си позиции в днешната надпревара.

 

Коментари

Шосе / Черноморска лига "Спринт"

[1] 2 3 4  ...14