Новини

Колоездене и кънки - не „предизвикателство“, а потребност

 

 

Иван Илчев, представител на магазини MaxBike, връчва голямата награда - български велосипед "Спринт Леопард" - на ученичката Мая Христова от София в Деня на зимното предизвикателство 2014

Снимка: Viasport 

 

Освен кънки, Мая Христова обича да кара и колело и вече мисли как да използва най-пълноценно наградата, която получи – чудесен български велосипед "Спринт Леопард" от магазини MaxBike.

Това се случи в Деня на зимното предизвикателство - 2014, който се състоя наскоро на ледената пързалка „Ариана“ в столицата. Мая е 15-годишна ученичка от Софийската професионална гимназия по туризъм и, освен нея, подаръци от MaxBike /комплекти велосветлини Sprint и др./, получиха още доста момичета и момчета, за които заниманията с физически упражнения и спорт – и в училище, и извън него, не са някакво потискащо задължение, а извор на здраве и настроение.        

Денят на зимното предизвикателство се проведе за 20-и пореден път. Той е част от Националната програма за физическа активност и развитие на българското население и е организиран от Българската асоциация "Спорт за всички" и сдружението „Level 7”.

Всички, които пожелаха, можеха да покарат кънки безплатно, а някои, както разбрахте, подкараха и велосипеди. И сега, като Мая, кроят планове как редовно да използват великолепните си придобивки. И даже ни уверяват, че това за тях би било не някакво си там „предизвикателство“, а потребност. Повярвахме им, като видяхме колко са ентусиазирани и възторжени.  

 

Коментари

Велообщество

[1] 2 3 4  ...21