Новини

Състезания по спускане за деца и юноши - отново в Сливен

 

Момент от миналогодишно състезание по спускане в Сливен 

 

На 6 април г. г. в Сливен ще се състои първият кръг по мини спускане. Миналата година там се проведоха две такива състезания - пролетно и есенно.

Вероятно и през 2014 г. ще е така.

Ето подробности за пролетното издание – „За голямата награда на Сливен“ - за деца и юноши до 18 г.

Спортният клуб по триатлон /Сливен/, Champion Racing Team и Община Сливен имат удоволствието да ви поканят на първия кръг от ежегодната надпревара Mini DH Сливен - момчета и момичета до 18 години - За голямата награда на Сливен.

Състезанието ще се състои на 6 април, неделя, в местността „Кръстова чешма“, в близост до спортната зала "Асеновец", ул. "17 януари" /зад общинските гаражи/.

Състезателите ще бъдат разпределени в пет възрастови групи:

1. до 10 години /родени не по-рано от 2004 г./

2. 11-12 г. /родени не по-рано от 2002 г./

3. 13-14 г. /родени не по-рано от 2000 г./

4. 15-16 г. /родени не по-рано от 1998 г./

5. 17-18 г. /родени не по-рано от 1996 г./

Осигурен е транспорт до старта за три тренировъчни спускания и два състезателни манша.

Наградният фонд е от парични и предметни награди, като за голямата награда ще се имат предвид резултатите от двете състезания през тази година.

Таксата за участие е 20 лв., като за заплатилите по банков път до 3 април 2014 и потвърдилите по e-mail, в нея са включени храна и напитки за състезателите.

Банковата сметка за превеждане на таксите е:

BG29RZBB91551003296449

СК по триатлон, Сливен

В основанието за плащане посочвайте името на участника!

За желаещите да пристигнат в Сливен в деня преди старта, ще бъдат възможни хотелски резервации на преференциални цени – 20 рева на легло в двойна стая със закуска и затворен паркинг, като това ще е възможно само след предварителен банков превод (според броя легла и такса участие).

 

Програма

 

8.00 - 9.30 - регистрация на място

9.30 - откриване на състезанието

10.00 - свободни тренировки

12.30 - старт на първия манш

15.00 - старт на втория манш

17.30 - награждаване и закриване на първия кръг от състезанието

 

Желаещите да участват трява да заявят своята резервация на e-mail адрес:  sc_krasik@email.bg до 03.04.2014г. След това регистрацията се затваря поради квотния принцип за брой на състезателите. За информация относно възможностите за участие след посочената дата и свободни места ще бъде публикувана информация във facebook профила на „СК ПО Триатлон Сливен” и страницата Sport club triathlon Sliven.

Организаторите си запазват правото на промени в графика и часовете, обявени в програмата, като ако има такива, ще бъдат своевременно обявени.

Необходими за регистрацията са трите имена, години, град, отбор (ако има такъв) и име на родителя, който ще ви придружава. Декларацията, в която да е вписана и рождената ви дата, ще получите обратно, след като се регистрирате. Ще я има и като прикачен файл. Ако ви придружава друг пълнолетен, а не родител, трябва да носите нотариално заверена декларацията (която ще изпратим) за освобождаване от отговорност с подпис на родителя ви.

В деня на състезанието, преди да си получи стартовия номер, всеки състезател трябва да удостовери възрастта си с официален документ.

Декларация за освобождаване от отговорност

Коментари

MTB

[1] 2 3 4  ...16