Новини

Избраха "Мис Италия 2017" за лице на „Джирото" 2018

 

„Мис Италия 2017” – Аличе Ракеле Арланк, бе избрана за кръстница, мадрина, патронеса, най-общо казано – за лице на „Джиро д’Италия” 2018.

 

Това стана в последния ден от Седмицата на модата в Милано, когато бяха представени и фланелките, които ще носят лидерите в отделните надпревари в италианския Гран тур. Триката са произведени в компанията Manifatture Valcismon в сътрудничество по дизайна с компанията Castelli. Фланелките са направени от нов вид трикотаж от компанията SITIP. Те са леки – само по 124 г, аеродинамични и съобразени с обичайните движения на спортиста, когато е на седалката.

 

   

 

Розовата фланелка, която ще носи водачът в генералното класиране, е спонсорирана от компанията Enel. Цикламената – за най-добрия спринтьор – от компанията Segafredo. Синята – за най-добрия катерач – от банката Mediolanum. Бялата – за най-добрия млад бегач – от компанията Eurospin.

 

 

Снимки: LaPresse

 

Аличе Ракеле Арланк е 21-годишна студентка по право от университета в Тренто: „Да бъдеш избран за „мадрина”, за лице на „Джиро д’Италия” е голяма чест. Много съм щастлива, развълнувана и благодарна на организаторите, които ми направиха такъв великолепен подарък. Джирото” има неповторим чар, богата история, големи постижения. То е уникално - не може да бъде сравнявано с „обикновените” спортни състезания.

 

 

Коментари

Шосе / Джиро д’Италия

[1] 2 3 4  ...16