Новини

Обиколка на България – юг, ще завърши пред холдинга „Макс Европа”

 

Новата Международна колоездачна обиколка на България – юг /МКОБЮ/ ще завърши в Пловдив на 9 септември 2017 г. пред сградата на холдинга „Макс Европа”.

 

Много подходящо място за завършек на каквото и да било колоездачно състезание – компанията за производство на велосипеди „Макс Европа” е не само най-мощната от този бранш в България и в първата петица на континента, но е готова винаги и ненатрапчиво да подпомага колоездачния спорт. И това не са спорадични ходове, а трайна и последователна политика в над двайсетгодишната й история.

 

 

Тук, пред прекрасната сграда на "Макс Европа" в Пловдив, на 9 септември т. г. ще финишира първата МКОБ-юг 

 

Години наред холдингът удря по едно щедро рамо на единната Международната колоездачна обиколка на България, чийто старт точно преди десет години бе на добре познатия адрес на любителите на колоезденето – Пловдив, бул. „Голямоконарско шосе” 1.

 

Да припомним обаче, че тази година няма да има целокупна Обиколка на България, както е позната по света, а две отделни състезания от същата категория: МКОБ – север и споменатата МКОБ - юг.  

 

След последните корекции, направени от арганизаторите, се разбра, че първото състезание ще е четириетапно в три дни - от 3 до 5 септември, а второто – триетапно – от 7 до 9 септември.

 

Ето и

   

МАРШРУТИТЕ

„Север”

 

1. етап, 3 септември: София – Троян

2. етап, 4 септември: Троян – Плевен

3. етап, 4 септември: Плевен – Свищов

4. етап, 5 септември: Свищов - Елена  

 

6 септември - почивен ден.

 

„Юг”

1. етап, 7 септември: Елена – Ивайловград

2. етап, 8 септември: Ивайловград – Стара Загора

3. етап, 9 септември: Стара Загора – Пловдив

 

 

Коментари

Шосе / Обиколка на България

[1] 2 3 4  ...13