Новини

Несебърци с велосипеди Shockblaze стават „белгийци” за месец

 

Даниел Иванов вече е пробвал как е на състезанията в Белгия

 

Юношеските формации на КК „Несебър” с велосипеди Shockblaze – „Несебър-Дием спорт” /младша възраст/ и Nessebar Sockblaze /старша/, заминават на едномесечно състезателно турне в Белгия.

 

Към тях ще се присъедини и пловдивчанинът Денис Рюстемов от отбора „Цар Симеон”.

 

В съставите са деветима: седмина от младшата възраст – Стивън Камбуров, Иван Христов, Петър Димитров, Денис Искрев, Калоян Тачев, Преслав Балабанов и Денис Рюстемов, и двама от старшата - Йоан Костов и Даниел Иванов.

 

 

Преслав Балабанов ще се присъедини към съотборниците си след участието си в младежката "олимпиада" в Унгария в края на този месец

 

Президентът на колоездачния клуб „Несебър”, Йордан Йорданов, поема част от издръжката на състезателите, другата част осигуряват родители и близки на бегачите, а мениджърът на клуба - Георги Енчев, е издействал амбициозна програма от десет старта.

 

„Идеята е състезателите ни да продължат сезона с участия в сериозни надпревари в силна конкурентна среда, за да израстват в развитието си, да трупат и техника, и опит, и самочувствие”, пояснява Енчев. И добавя: „А какво по-добро място за това от Белгия, която впрочем някои от нашите бегачи поопознаха от предишни предстои там и сега нямат търпение отново да подишат типичния тамошен колоездачен въздух”.         

 

  

 

Коментари

Nessebar Shockblaze

[1] 2 3 4  ...7