Новини

Чудесните награди са осигурени, велошоуто може да започне

 

Специалистът по маркетинга и рекламата в "Макс Европа", Васил Паскалев, има само две ръце и не може да държи едновременно всичките ваучери за награди, които обаче с удовоствие ще раздаде на велошествието в София

 

 

Ако се включите във велошествието "Аз карам велосипед. Последвай ме!" на 9 април т. г. в София, ще можете да спечелите чудесни награди от специалната томбола.

 

Наградите са осигурени от съорганизаторите на колопразника от Велосипеди Sprint и Shockblaze, които вече нямат търпение да ги раздадат на късметлиите, а те в повечето случаи се оказват от „породата” на най-запалените и най-атрактивните колоездачи.

 

Кулминацията на традиционния пролетен велофестивал в столицата ще е в Южния парк, когато в томболата ще бъдат разиграни и ваучери за покупки на велопродукти и велоаксесоари от магазини Maxbike на обща стойност  650 лева.

 

Най-голямата награда е ваучер за 400 лева.

 

Всичко това, както и разнообразната музикална програма, забавните игри за малки и големи, изпробването на най-нови модели велосипеди Sprint и Shockblaze, просто не е за изпускане.

 

Така че, уважаеми обикновени велосипедисти и необикновени веломаниаци, не се колебайте, а заповядайте пред храм-паметника „Св. Александър Невски” на 9 април, неделя, от 10.30 ч, за да отпразнуваме заедно началото на новия колоездачен сезон.

 

От нас, съорганизаторите на проявата - хубавите велосипеди и наградите, от вас – активното участие в велошоуто, а от всички - доброто настроение.

Коментари

Игри и кампании / Аз карам велосипед

[1] 2