Новини

Нови попълнения във „велоаксесоара” на магазини MAXBIKE

 

 

С наближаването на топлото време, все повече колоездачи „изкарват“ и „подготвят“ велосипеда си за каране. Високият клас компоненти и аксесоари могат значително да подобрят както комфорта по време на колоездене, така и безопасността.

 

Като страстни почитатели на колоезденето, ние, от веломагазини MAXBIKE, искаме да ви представим новите попълнения в нашия „велоарсенал“.

 

АКСЕСОАРИ T-ONE

 

Търсите удобство, комфорт и по-стабилен „грип“ по време на колоездене? Ръкохватките на Т-ONEса изключително подходящи, ако не „желаете да изпуснете кормилото в движение“. Красив дизайн и висококачествени материали гарантират по-бавно изхабяване, повече контрол и силни емоции. T-ONEпредлагат голям набор от разнообразни по вид ръкохватки подходящи дори и за най-взискателните колоездачи. Някои от най-емблематичните модели на T-ONEса:

 

T-ONEBLADEGP31 ONELOCKW/G

 

 

T-ONE BLADE GP30 LOCK ON YBK

 

 

T-ONE AERO GP53 LOCK ON RDBK

 

 

T-ONE BLADE GP30 LOCK ON YBK

 

 

 

T-ONE са също така известни и с висококачествените си стойки за бутилки, които са специално създадени да отговорят на нуждите на колоездачите.

Заповядайте във веломагазини MAXBIKE да разгледате и изберете своят T-ONE аксесоар сега!

 

ASHIMA компоненти

 

Ние, от веломагазини MAXBIKE, знаем колко важно е да се чувствате сигурни по време на колоездене. След „дългата зимна ваканция“ е време да се прегледат спирачки, калодки, спици, жила, брони и верига. Това са само малка част от най-важните елементи на велосипеда, които е задължително да са в изправност. Точно поради тази причина от веломагазини MAXBIKE София и MAXBIKE Пловдив сме се подготвили с продуктите на ASHIMA. Посетете ни, за да изберете най-подходящите компоненти!

 

Аксесоари BETO

 

Подходящата помпа е необходимост по всяко време на годината и особено в активния сезон. Нашият съвет, като специалисти, занимаващи се активно с колоездене, е: задължително инвестирайте във висок клас помпа. Може да ви се наложи да е използвате по всяко време и колкото по-качествена и по-практична е толкова по-бързо ще смените спуканата си гума. Точно поради тази причина, ние от веломагазини MAXBIKE, имаме удоволствието да ви представим продуктите на BETO, един от най-реномираните производители на помпи. Посетете ни, за да изберем най-подходящата за вашите нужди помпа.

 

BETO PUMP (ПОМПА) CLD-024NAG

 

 

BETO ПОМПА ЗА ШОСЕЕН ВЕЛОСИПЕД TH-002A

 

 

Аксесоари PROLOGO

 

Новото попълнение в портфолиото на веломагазини MAXBIKE са аксесоарите на PROLOGO. PROLOGO е експерт в създаването на аксесоари за постигане на топ резултати и удобство по време на колоездене. Като официален представител на бранда за България и Македония, ние ви предлагаме  възможността да изберете подходящи седалки, чанти за седалки, ръкавици с и без пръсти и много други аксесоари от голямото разнообразие на реномираната марка. Само при нас ще намерите най-богатия избор и подходящият за вас аксесоар на PROLOGO.

 

SADLE PROLOGO SCRATCH 2 143  HARD BLACK

 

 

SADLE PROLOGO SCRATCH 2 PAS  134  HARD B

 

 

SADLE PROLOGO  NAGO EVO 141    WHITE/BLA

 

 

SADLE PROLOGO  NAGO EVO 134    WHITE/BLA

 

 

GLOVES PROLOGO   LONG FINGERS PIQUET M W

 

 

GLOVES  PROLOGO SHORT FINGERS M

 

 

Велозаключалки SEKURA

 

Изборът на подходяща велоключалка е изключително важен, ако не искате превозното ви средство да „избяга“. Но този избор не е толкова лесен колкото изглежда на пръв поглед. За да отговори на различните нужди на колоездачите, веломагазини MAXBIKE предлагат пълния  набор от велоключалки SEKURA. Заповядайте при нас, за да изберем най-подходящата велоключалка на SEKURA, независимо дали търсите класическата U-ключалка или ключалка с верига.

 

SEKURA, велоключалка КВ205 10x185cm 60500204

 

 

SEKURA, велоключалка КВ301 15mmx 85 cm 60500300

 

 

SEKURA, велоключалка КВ305 18x24.5cm 60500304

 

 

60500402, SEKURA, велоключалка КВ402 25x120cm

 

 

ВЕЛОМАГАЗИНИ МAXBIKE - АДРЕСИ:

 

Фирмен магазин  "MAXBIKE" - Пловдив

 

ул. "Голямоконарско шосе" № 1

 

- на изхода на Пловдив към магистрала "Тракия", между "Опел Стефанов" и "ТЕД"

 

тел.: 032/921 911 и 0888/591-064

 

firmenmagazin@maxcombike.com

 

Работно време

 

понеделник - петък: от 08:30 до 19:00

 

събота: от 09:30 до 18:00

 

неделя: почивен ден

 

 

Фирмен магазин  "MAXBIKE" - София

 

ж.к. „Борово”, бул. "Тодор Каблешков" № 53 (Търговски център Friends),

тел.: 0882 04 88 02

maxbike@maxbike.bg

Web: www.maxbike.bg

 

Работно време

 

Понеделник - събота - 10.00 - 19.00

 

Неделя : почивен ден

Коментари

Иновации

[1] 2 3 4  ...21