Новини

Градски велосипеди Sprint 2017

 

 

 

Основен акцент при създаването на моделите на Sprint от категорията City е осигуряване на комфортно и безопасно придвижване в градска среда.

Проектирани, за да отговорят на нуждите на все по-забързания и мобилен начин на живот, те се отличават с геометрия, осигуряваща на колоездача спокойно, приятно и безпроблемно придвижване. Олекотената алуминиева рамка, в комбинация със специално селектираните компоненти и елегантен дизайн, правят тези велосипеди подходящи както за ежедневно каране, така и за приятни градски разходки.

 

 

Първите представители на категорията City от колекция 2017 на Sprint са моделите от групата Discover Pro 28”. Разработени съобразно специфичните нужди на колоездача, те се предлагат във вариант мъжки и дамски. Двата варианта на модела са с олекотена алуминиева рамка, амортисьорна вилка SUNTOUR CR-8V 50 mm и 28 цолови гуми CONTINENTAL. Discover Pro са оборудвани с компоненти на SHIMANO от серията ACERA и TOURNEY и V-brake TEKTRO спирачки. За да предоставят комфортно каране и максимална защита, моделите разполагат със светлини, калници и предпазител на веригата.

 

 

Discover N3 са другите представители от категорията City. Отново разработени във вариант мъжки и дамски, моделите са с олекотена алуминиева рамка и 28 цолови гуми CONTINENTAL. Discover N3  са оборудвани с компоненти SHIMANO от серията NEXUS3 , V-brake TEKTRO спирачки, комплект калници, предпазител на веригата и светлини. Моделите от серията Sprint Discover N3 предоставят всичко необходимо за безпроблемно, удобно и приятно придвижване в града.

 

 

Специално за дамите разработихме серията Solara. Тя се предлага в три варианта, като всеки от тях е създаден, за да предостави на дамите максимален комфорт и удоволствие. Цялата серия Solara се предлага с олекотена алуминиева рамка, в три нива на окомплектовка: Solara Lady N7 – с амортисьорна вилка Suntour CR-8V 50 mm и компоненти SHIMANO от серията NEXUS7, Solara Lady N3 26”/28”, с компоненти SHIMANO от серията NEXUS3 и Solara 6 SP 28” с компоненти SHIMANO от серията NEXUS SL. За максимална сигурност и удобство всички модели са оборудвани със светлини, калници и предпазител на веригата.

 

 

Повече информация за колекцията на:

www.maxcombike.com

 

 

Коментари

Иновации

[1] 2 3 4  ...21