Новини

„Вечер на колоезденето” в Бургас - на 23 февруари 2017 г.

 

 

„Вечер на колоезденето”. Така може да бъде наречено тържеството по повод награждаването на най-добрите колоездачи на 2016 г. и представянето на отборите „Несебър” и Nessebar Shockblaze.

 

Тържеството ще се състои в Бургас на 23 февруари 2017 г. /четвъртък/ от 17 ч. в Експозиционния център „Флора Бургас”, зала №4.

 

Най-добрите колоездачи на 2016 г. – момчета, юноши /двете възрасти/ и мъже, бяха определени в анкета, организирана за първи път от Черноморската колоездачна лига Спринт”.

 

Класиралите се на първите три места във всяка от четрите възрастови група ще получат специални плакети от организаторите.

 

На тържеството ще бъдат представени и отборите на КК „Несебър” и Nessebar Shockblaze за сезон 2017. Ще бъде обявен състезателният им календар за годината, ще бъдат очертани и целите, които си поставят за сезона спортистите и техните треньори.

 

Ще бъде огласена и програмата на петия юбилеен сезон на Черноморската колоездачна лига „Спринт” – състезания на шосе за момчета и юноши.

 

Отборите, членуващи в Лигата, и гостите на тържеството ще получат и традиционната специална книжка за надпреварата, както и други подаръци.

 

След официалната част ще има и коктейл. 

Коментари

Игри и кампании

[1] 2 3 4  ...26