Новини

Колекция Sprint 2017 – акценти

 

 

 

 

 

 

Колекция 2017 е създадена, за да отговори на специфичните потребителски нужди за комфортно и сигурно каране в градски условия и сред природата.

 

Следвайки актуалните тенденции във велосипедната индустрия в нея са включени както напълно нови предложения, така и обновени и доказали се на пазара модели. Всички те са резултат от многогодишния опит на екипа от специалисти на велосипеди Sprint и са създадени с ясната цел да предоставят максимално удоволствие и емоция от колоезденето.

 

 

MTB HARDTAIL

 

Изцяло нов модел в категорията MTB HARDTAIL за 2017 година е моделът Sprint E-levate, представител на популярните в Западна Европа електрически планински велосипеди. С електрически мотор, интегриран в средното движение, и батерия, разположена върху долната тръба, E-levate осигурява допълнителна свобода при каране и прави и най-трудните терени възможни за покоряване.

 

В категорията MTB Hardtail попадат и велосипедите от семейството на Sprint Apolon.  Моделите са предлагани в актуалните на пазара размери 27,5” и 29”, с прецизно подбрани компоненти и обещаващи, че има много какво да покажат както на любителите на планински терени, така и на по-напредналите колоездачи.

 

 

TREKKING

 

Пътуване и приключение са ключовите думи, които описват велосипедите от категорията TREKKING. В нея попадат групите Adventure и Sintero. Напълно оборудвани за туристически преходи и подходящи за по-далечни разстояния по извънградските пътища са моделите Sprint Adventure 2017. За любителите на неравни терени и за търсещите „гъвкав“ велосипед, подходящ за градско и извънградско каране, предлагаме моделите от групата Sintero. За да предоставим максимален комфорт и за превърнем всекидневните градски разходки в истинско удоволствие, през 2017 година към групата Sintero създадохме и модела Sintero Urban. За по-далечни или за близки разстояния моделите от категорията трекинг съчетават гъвкавост, комфорт и бързина, превръщайки емоцията от колоезденето във вълнуващо  всекидневие.

 

 

CITY

 

През 2017 година моделите, които сме разработили за категория CITY, са от групите Discover и Solara. Олекотената алуминиева рамка, 28-инчовите гуми, интегрираната осветителна система, багажникът и предпазителите на веригата, осигуряват удобно каране в градски условия. Компонентите на моделите от категорията са специално подбрани, за да осигурят максимална защита на колоездача при управлението. Елегантни и практични, те са подходящ избор за комфортно придвижване и за приятни градски разходки.

 

KIDS

 

Знаем, че любовта към колоезденето се изгражда още от ранна детска възраст. Ето защо, водени от желанието да го направим достъпно за повече малчугани, през 2017 година в категорията „детски” предлагаме разнообразие от модели. Apolon, Jessie, Ronny, Hat Trick, Casper и Calypso – всички те съчетават удобство, изчистен дизайн, олекотени компоненти, предоставяйки максимална защита, комфорт и емоция на дететo.

 

Колекцията ще бъде на пазара през февруари.

 

Очаквайте повече информация за нея на:

 

www.maxcombike.com

 

Коментари

Иновации

[1] 2 3 4  ...21