Новини

Shimano „Пролет 2017” – комфорт, сигурност, елегантност

 

 

От 13 до 16 юли т. г. компанията Shimano представя на изложение във Фридрихсхафен /Германия/ колекция от облекла и аксесоари за планинско колоездене – „Транзит”, пролет 2017 г. 

 

Представена е широка гама от панталони, фланелки, якета, раници, ръкавици, очила, от които може да се проследи новата модна линия, налагана от световноизвестния японски производител.

 

Колекцията „Транзит” е съобразена с новите иновативни технологии, използвани при производството на велосипеди и аксесоари за спорт, туризъм и за всекидневно каране в града. Моделите се отличават с практичност и функционалност, изпълнени са в характерния за световноизвестната фирма изтънчен и изискан стил.

 

 

Гамата фланелки за мъже и жени от моделите Breakaway, Hot Condition, Mirror Cool и Escape от във всички размери и са умело съчетание на удобство и елегантност.   

 

Освен че са красиви, те са произведени от тъкани, които позволяват бързото им изсъхване след интензивно използване или след пране.

 

Новата фланелка Mirror Cool например е изработена от непреработени полиестерни тъкани, които отразяват слънчевата топлина и поддържат постоянна температура до 3°.

 

Това я прави много удобна за дълги разходки при слънчево време.

 

Облеклата от линията „Транзит” се съчетават сполучливо с очилата S52R, ръкавиците и чорапите /дълги, 3/4, къси/ в красив дизайн, като осигуряват комфорт и сигурност при колоездене и в града, и в планината.

 

 

„Транзит”-ните къси панталони са водоустойчиви и имат дълбоки и разтеглящи се предни джобове, а задните джобове са с маншети, на които могат да се поставят светлоотразители.

 

Ръкавиците са с един пръст или многопръстови, удобни за работа с тъчскрийн устройства /дисплеи, сензорни екрани и т. н./.

 

Всички облекла от линията „Транзит” са третирани антибактериално по технология, наречена Silvadur. Това са малки, умни сребърни йони, които предотвратяват и отстраняват неприятните миризми, които неизбежно се появяват при по-дълга употреба.

 

 

Обувките за колоездене от новата колекция на Shimano са издържани в класически стил – изработени са от перфорирана, „дишаща” изкуствена кожа, комфортни са и, което е много важно – съвместими са с педалите SPD. Това се отнася и за новите модели офроуд обувки - MT5 и MT3, които са изключително здрави и издържат на сериозни натоварвания при каране на дълги разстояния.

 

За топло и горещо време са подходящи сандалите SPD SD5.

 

Източмник: shimano.com

 

 

Коментари

Иновации

[1] 2 3 4  ...21