Новини

ЧКЛ „Спринт”, 2. кр.: Купа „Поморие” ще бъде „разиграна” в Каблешково

 

 

 

За втори път надпреварата за купа „Поморие” от календара на Черноморската колоездачна лига „Спринт” ще се състои в близкото до морето градче Каблешково - на 13 март, неделя.

 

Миналата година стана много хубаво състезание и организаторите на Лигата решиха отново да се доверят на любезните и работливи домакини от тамошната община.

 

И сега старт-финалът на критериума за момчета и юноши младша възраст /2. кръг/ ще е в центъра на града. Трасето, което е дълго 1.4 км, в по-голямата си част е равнинно, но завършва с изкачване /с около 2% наклон/ и това вероятно ще изостри съперничеството в спринтовете.

 

Момчетата от младшата възраст направят шест обиколки на маршрута, по-големите момчета – 12, а юношите – 18. Всяка трета обиколка, както обикновено, ще завършва със спринт за точки /съответно 5, 3, 2 и 1 на първите/, по които ще бъде направено и крайното класиране.

 

Начало - 13 ч.

 

Припомняме имената на победителите в отделните групи в първия старт за сезона – за купата „Несебър” на Слънчев бряг: момчета мл. в. – Стефан Христов /Драг, Сф/, момчета ст. в. – Йордан Петров /С. кам., Сл/ и юноши мл. в. – Даниел Иванов /Нес/.

Коментари

Шосе / Черноморска лига "Спринт"

[1] 2 3 4  ...14