Новини

Пресконференция пред 4-ия сезон на Черноморската лига „Спринт”

 

 

 

На 27 февруари 2016 г., събота, ще започне четвъртият сезон на веригата от състезания за момчета и юноши от Черноморската колоездачна лига „Спринт”.

 

Първият кръг, както е традицията, ще е на Слънчев бряг, за купата „Несебър”, където преди четири години в едноименния клуб се роди идеята за създаването на Лигата. За това сравнително кратко време тя се утвърди като неизменна част от състезателния живот не само на младите колоездачи от крайморските селища, но и на доста техни връстници от цялата страна.

 

През това време, заедно с рожбата си – Лигата, израстваше и укрепваше и родителят й - колоездачният клуб „Несебър”. Нещо повече - този клуб участва в клонирането на още едно колоездачно образувание – на професионалния отбор Nessebar Shockblaze, призван да кове успехи с българската марка велосипеди - Shockblaze, произвеждани в пловдивския холдинг „Макс Европа”.

 

Позволихме си да припомним това, защото то е в основата на комплекта от поводи за осветляване на намеренията на трите свързани колоездачни субекта – ЧКЛ „Спринт”, КК „Несебър” и Nessebar Shockblaze, за започващия състезателен сезон - 2016.  

 

 

Ето защо:

 

Ръководството на ЧКЛ „Спринт” и на КК „Несебър” свикват пресконференция в Конферентния център „Несебър” /в Стария град/ на 23 февруари, вторник, от 12 ч.

 

На срещата с представителите на медиите ще бъдат представени:

 

* Състезателният календар на Лигата за 2016 г.

 

* Целите и задачите на КК „Несебър” и на професионалния отбор Nessebar Shockblaze за 2016 г.

 

Председателят на Лигата, Димо Ангелов, и на „Несебър” – Йордан Йорданов, канят на пресконференцията всички журналисти, които отразяват /или ще отразяват/ проявите на Лигата и на клуба, като в чест на новия състезателен сезон ще дадат и коктейл.

 

Заповядайте!

 

 

   

Коментари

Шосе / Черноморска лига "Спринт"

[1] 2 3 4  ...14