Новини

Изпробвайте българските велосипеди Shockblaze, Sprint и Ferrini

 

 

 

„Тествай велосипед!“. Така се нарича поредицата от изпробвания в практическа обстановка на произведените в българския холдинг „Макс Европа“ велосипеди с марките Shockblaze, Sprint и Ferrini.

Окуражени от резултатите от първия тест за сезона, състоял се наскоро на състезание по планинско колоездене в Асеновград, производителите от Пловдив организират още два през този уикенд. Първият ще е в Добрич на 18 април /събота/, а вторият - на следващия ден във Варна.

 

 

Тестът в Добрич е от 10 до 15 ч в парка "Св. Георги" - до Паметника на загиналите добруджанци в заключителния етап на Втората световна война.

Партньори на пловдивчани са специалисти от тамошните магазини „Вело рай“ и „Краско“.

В неделя, 19 април, „Тествай велосипед“ се надява да събере доста любители на колоезденето в Морската градина във Варна /до Пантеона/, също от 10 до 15 ч.

Тук партньори са представители на местните магазини „Нико байкс“, „Джиро Байкс“, „Bikes4you” и „Велос Байкс“.

 

                                                                                       

Паметникът в Добрич                                                   Пантеонът във Варна

 

За най-малките колоездачи сме приготвили специални изненади. Ще има велосипеди за деца и подрастващи, които ще могат да се забавляват заедно с родителите си.

Велосипедите, които ще бъдат предоставени за изпробване, са 18 - от различни категории и класове на споменатите марки и на различни равнища на оборудване. Колоездачите ще имат възможност да заемат велосипедите за пробно каране за по-дълго време, така че  със сигурност ще могат да усетят и добре да преценят приятното и красиво возило. За децата ще има изненади. Нещо в аванс - най-малките ще могат да се забавляват "велосипедно" заедно с родителите си.

На тестовете и в двата града ще присъстват официални представители на холдинга „Макс Европа“, които ще бъдат на разположение на всички, които се интересуват от  продукцията му, голяма част от която е предназначена за износ.

Заповядайте!

 

 

Моменти от тестването на велосипеди Shokblaze в планината над Асеновград

 

 

Коментари

Игри и кампании

[1] 2 3 4  ...26