Новини

Кампанията „До работа с колело“ тръгва за трети път

 

 

 

Кампанията „До работа с колело” е подновена и ще активизира множество велосипедисти у нас да използват колелетата за придвижване до работните си места.

Кампанията е организирана от сдружение „Велоеволюция“ и ще бъде от 1 до 30 май 2015 г. Подробности за нея – на www.bike2work.be, където участниците от страната ще могат да се регистрират - индивидуално и отборно. Тимовете могат да бъдат от фирми, учреждения, учебни заведения, съставени от приятели и съмишленици. Чрез всекидневно въвеждане на изминатите километри с колело, ще може да бъде следено съревнованието - индивидуално и отборно; ще има и класиране по населени места. Най-упоритите отново ще бъдат отличени.

В рамките на кампанията „Велоеволюция“ продължава и инициативата „ВелОбучение“ и ще започне преброяване на велосипедните потоци в София. Записванията на инструктори-доброволци за ВелОбученията са тук и за Преброяването – тук.

На 31 май в София „Велоеволюция“ ще отличи най-упоритите велосипедисти и ще обяви резултатите от майското преброяване на велосипедните потоци в столицата.

Миналата година в кампанията „До работа с колело“ през месец май се включиха велосипедисти от 30 български градове и 5 села, като бяха изминати общо близо 95 хиляди километра.

Коментари

Игри и кампании

[1] 2 3 4  ...26